Kutne garniture od kože

Odluka za kupnju kožne kutne garniture može biti mudra. Koža visoke kvalitete će trajati pet puta više od tkanine, a koža je mnogo bolja od tkanine u smislu čistoće i trajnosti. Prodaja kožnog namještaja je utrostručena u posljednjih 10 godina. Danas, sve više i više obitelji donose odluku za kupnju kožnog namještaja.

Kožne Kutne GarnitureNajlakši način za čišćenje kožne kutne garniture ja s blagim sapunom i toplom vlažnom krpom. Najučinkovitiji način za čišćenje mrlja je jednostavno trljati s kružnim pokretima, a zatim prestati. Blaga sredstva za čišćenje i voskovi takodjer su prihvatljivi za tretiranje i čišćenje. Koža je prirodni proizvod sa svojim jedinstvenim obilježjima, stilu, udobnosti i trajnosti.

Kožarska industrija je jedan od najstarijih, i njene metode se nisu mnogo promijenile tijekom godina. Tapeciranje kožnog namještaja je i dalje dijelo radnika, svaki dio je ručno završen. Tijekom svog života, koža je bila izložena mnogim uvjetima, i uvek će imati obelježja iz prirode, kao rezultat gdje i kako je životinja živjela. Ova prirodna obelježja su znak autentičnog kožnog proizvoda i ni na koji način ne umanjuju kvalitetu. Kao rezultat kvalitetnog završnog procesa koža može biti mekša i može zadržati visoku kvalitetu tijekom trajanja kutne garniture. Jastuci su obično mekši od ostatka kutne garniture, pa će se i bore i nabore formirati u tim područjima tijekom uporabe. To je normalno i ne bi trebao biti razlog za zabrinutost.

Kožne Kutne GarnitureKožni namještaj nije vruć ljeti i nije hladan zimi. Koža je prirodan materijal, koji čovjet nije napravio, tako da će koža sama disati. Ona će se prilagoditi na temperaturu tijela. Koža neće ispucati tijekom vremena pod normalnim uvjetima za kućanstvo. Ono što se može dogoditi je da završna boja može ispucati, a to se obično može popraviti. Takodjer, malo je vjerovatno i da kućni ljubimci oštete kutne garniture od kože, jer postoji zaštitni finish.

Postoje različite kvalitete kože. Kvalitetu odredjuje porijeklo kože. Koža sa severne hemisfere (hladnije klime) su uglavnom više kvalitete zbog klime u kojoj su te životinje živjele.

Pri kupnji kožne kutne garniture najvažnija stvar koja privlači kupce je udobnost, odnosno kutne garniture od kože stavljaju ljude u vrlo ugodan položaj kada sjede.

 

0 Responses to “Kutne garniture od kože”


Comments are currently closed.