Kutne garniture od tkanine

Svatko želi da dnevni boravak bude odraz njegove ličnosti, osobina i ukusa. Jedan od načina da to učinite, je imati komad kutne garniture u sobi koja pokazuje Vaš osobni stil i ukus. Važno je da znati da kutne garniture dugo traju, tak da morate odabrati stil sa kojim ćete biti sretni i zadovoljni 5 ili čak 10 godina.

Kutne garniture od tkanine daju veliki izbor modela i oblika, dajući sobi određeni izgled. Tkanina pruža širok izbor boja, uzoraka i tekstura i mogu se izabrati tak de se poklapaju sa zastorima ili zavjesama. Tkanine mogu bit izrađene od pamučnih mješavina, svile, prirodnih materijala, umjetnih materijala ili mješavine.

Kvaliteta tkanine je jako bitna, što su tkanine kvalitetnije, to su kutne garniture trajnije. Tkanine od mikrovlakana se koriste jer odoljevaju borama i vlagi, a zadržavaju svoj oblik i formu.

Kod čišćenja mrlje, testirajte čišćenje na dijelu kutne garniture koji se obično ne vidi. Vlažna krpa najčešće može čistiti mrlje, ako se čišćenje počne ubrzo po nastajanju mrlje. Primjena zaštitnog spreja može povjećati dugovječnost tkanine, a korištenje dodatne presvlake za usisavanje je preporučljivo.

0 Responses to “Kutne garniture od tkanine”


Comments are currently closed.